Mbi 8000 metra katrorë sipërfaqe e shënuar në rrugët dhe bulevardet e qytetit me sinjalistikë horizontale

Ekipet e NP Rrugët dhe rrugicat Shkup, me urdhër të Qytetit të Shkupit, gjatë muajit të kaluar kanë shënuar sinjalizimin horizontal të rrugëve dhe bulevardeve të qytetit në një sipërfaqe të përgjithshme prej 8780 metra katrorë. Vendkalimet e këmbësorëve dhe stacionet e autobusëve në një sipërfaqe prej 4,108 metra katrorë dhe 4,672 metra katrorë janë…