ПОСТАВЕН ПОЛУПОРТАЛНИОТ СЕМАФОРСКИОТ СТОЛБ КАЈ СОБОРЕН ХРАМ

Екипите на ЈП Улици и патишта денеска го поставија полупорталниот столб на семафорите кај Соборен храм, на крстосницата помеѓу булевар Свети Климент Охридски и булеварот Партизански Одреди. Семафорскиот полупортален столб беше турнат од несовесен возач и сега е саниран и вратен во првобитната состојба. Екипите одговорни за одржување на светлосната сигнализација на градските сообраќајници секојдневно…