Листа на улици

web_obelezuvanje_kliment_ohridsi_so_znaci_468_287Во продолжение следува листа на сите улици кои се под надлежност на Градот Скопје и на Општините

Дознај повеќе

Времето во Скопје

Сегашна состојба
Tue, 02 Sep 2014 3:00 am CEST
Mostly Cloudy
17°C
Макс: 31°C
Мин: 18°C
Изгрејсонце  5:59 am
Зајдисонце 7:04 pm
Ветар: 3.22 kmh
Влажност: 94 %
Видливост: 9.99 km
Барометар: 982.05 mb
без промена
 
Утре
 2 Sep 2014
Thunderstorms
 
27°C / 17°C
Утре
 3 Sep 2014
Thunderstorms
 
25°C / 16°C
Утре
 4 Sep 2014
AM Showers
 
27°C / 17°C
Утре
 5 Sep 2014
Thunderstorms
 
27°C / 17°C
Утре
 6 Sep 2014
Partly Cloudy
 
27°C / 16°C
Утре
 7 Sep 2014
Thunderstorms
 
28°C / 17°C
Утре
 8 Sep 2014
PM Thunderstorms
 
28°C / 16°C
Утре
 9 Sep 2014
PM Showers
 
27°C / 14°C
Утре
 10 Sep 2014
Partly Cloudy
 
27°C / 14°C

Денешни настани

Нема внесено настани за денешниот ден