Асфалтиран паркинг спроти ТЦ „Рамстор“

Реконструкцијата на паркингот спроти ТЦ Рамстор кај Градски ѕид е во завршна фаза. Екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве завршуваат со асфалтирањето, по што ќе почне бележењето на паркинг места.