НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ 11 ОКТОМВРИ!

Град Скопје и ЈП Улици и патишта на сите учесници во градскиот сообраќај им го честита денешниот празник 11 Октомври – Денот на народното востание. На знаците со променлива содржина е поставена честитка, а Град Скопје и ЈП Улици и патишта Скопје.

Ви посакува безбедно патување, како и внимателно, совесно и одговорно учество во сообраќајот.