Në komunën e Butelit është duke u rindërtuar rruga Aleksandar Urdarevski.

Me urdhër të Qytetit të Shkupit, ekipet e JP Rrugët dhe Rrugicat Shkup gjatë periudhës së fundit kanë punuar në mënyrë aktive në rindërtimin e rrugës Aleksandar Urdarevski.Rruga e automjeteve është duke u rikonstruktuar në një sipërfaqe prej 9600 m2 dhe një gjatësi prej 1270 metrash. Aktivitetet që kryhen gjatë rikonstruksionit janë heqja e bllokut…