Në komunën e Butelit është duke u rindërtuar rruga Aleksandar Urdarevski.

Me urdhër të Qytetit të Shkupit, ekipet e JP Rrugët dhe Rrugicat Shkup gjatë periudhës së fundit kanë punuar në mënyrë aktive në rindërtimin e rrugës Aleksandar Urdarevski.Rruga e automjeteve është duke u rikonstruktuar në një sipërfaqe prej 9600 m2 dhe një gjatësi prej 1270 metrash. Aktivitetet që kryhen gjatë rikonstruksionit janë heqja e bllokut…

Ka filluar rindërtimi i rrugës “Aleksandar Urdarevski”.

Fillojmë me rikonstruksionin e plotë të rrugës Aleksandar Urdarevski, e cila është në kompetencë të Qytetit të Shkupit, projekt ky i rëndësishëm i premtuar në programin Për Shkupin Modern, të cilin do ta realizojë Ndërmarrja publike Rrugët dhe Rrugicat Shkup.  Me rikonstruksionin e plotë,rritet siguria rrugore e pjesëmarrësve në komunikacion .Rindërtimi i kësaj rruge të rëndësishme…

Ka përfunduar ndërtimi i rrugës Hristofer Zhafaroviq në Komunën e Gazi Babës

Ekipet e NP “Rrugët dhe Rrugicat” Shkup me urdhër të Qytetit të Shkupit, dhe në bashkëpunim ndërkomunal me komunën e Gazi Babës, sot përfunduan punët ndërtimore në rrugën Hristofer Zhafaroviq. Në një sipërfaqe totale prej 2,400 metrash katrorë, sipërfaqja e rrugës është e asfaltuar, janë ndërtuar shtigje për këmbësorë prej 685 metrash dhe një sipërfaqe…

Asfaltohen dy fusha sportive në QRS Saraj, vazhdon rikonstruksioni i fushave të tjera sportive

Ekipet e NP Rrugët dhe Rrugicat Shkup sot asfaltuan dy terrenet sportive nga gjithsej gjashtë të planifikuara për rindërtim në QRS Saraj. Së fundmi ekipet filluan aktivitetet për rikonstruksionin e terreneve sportive në QRS Saraj dhe po përgatisnin sipërfaqen për asfaltimin e fushës së futbollit dhe të basketbollit. Sipas planit të punës, parashikohet rikonstruksioni i…