Ka filluar rindërtimi i rrugës “Aleksandar Urdarevski”.

Fillojmë me rikonstruksionin e plotë të rrugës Aleksandar Urdarevski, e cila është në kompetencë të Qytetit të Shkupit, projekt ky i rëndësishëm i premtuar në programin Për Shkupin Modern, të cilin do ta realizojë Ndërmarrja publike Rrugët dhe Rrugicat Shkup.  Me rikonstruksionin e plotë,rritet siguria rrugore e pjesëmarrësve në komunikacion .Rindërtimi i kësaj rruge të rëndësishme…

Lexo postimin

Ka përfunduar ndërtimi i rrugës Hristofer Zhafaroviq në Komunën e Gazi Babës

Ekipet e NP “Rrugët dhe Rrugicat” Shkup me urdhër të Qytetit të Shkupit, dhe në bashkëpunim ndërkomunal me komunën e Gazi Babës, sot përfunduan punët ndërtimore në rrugën Hristofer Zhafaroviq. Në një sipërfaqe totale prej 2,400 metrash katrorë, sipërfaqja e rrugës është e asfaltuar, janë ndërtuar shtigje për këmbësorë prej 685 metrash dhe një sipërfaqe…

Lexo postimin

Asfaltohen dy fusha sportive në QRS Saraj, vazhdon rikonstruksioni i fushave të tjera sportive

Ekipet e NP Rrugët dhe Rrugicat Shkup sot asfaltuan dy terrenet sportive nga gjithsej gjashtë të planifikuara për rindërtim në QRS Saraj. Së fundmi ekipet filluan aktivitetet për rikonstruksionin e terreneve sportive në QRS Saraj dhe po përgatisnin sipërfaqen për asfaltimin e fushës së futbollit dhe të basketbollit. Sipas planit të punës, parashikohet rikonstruksioni i…

Lexo postimin

Mbi 8000 metra katrorë sipërfaqe e shënuar në rrugët dhe bulevardet e qytetit me sinjalistikë horizontale

Ekipet e NP Rrugët dhe rrugicat Shkup, me urdhër të Qytetit të Shkupit, gjatë muajit të kaluar kanë shënuar sinjalizimin horizontal të rrugëve dhe bulevardeve të qytetit në një sipërfaqe të përgjithshme prej 8780 metra katrorë. Vendkalimet e këmbësorëve dhe stacionet e autobusëve në një sipërfaqe prej 4,108 metra katrorë dhe 4,672 metra katrorë janë…

Lexo postimin