НОВИ СТОЛПЧИЊА И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТРОТОАРИ И ПЕШАЧКИ ПАТЕКИ ВО СКОПЈЕ

Екипите на ЈП „Улици и патишта” во изминатиов период санираа плочник на улица 11-ти Октомври пред зградата на Собранието, работеа на реконструкција на оштетувањата на коловозот на скопските улици, санираа заштитна ограда од мостот Тодор Александров, а реконструираа и рабници и тротоари, како и пешачки патеки. Поставени се нови и заменети се оштетените столпчиња на…