ЗАПОЧНА ИЗВЕДБАТА НА НОВИОТ ТРОТОАР НА УЛИЦАТА СКУПИ

Екипите на Град Скопје денеска почнаа со изведба на нов тротоар на јужната страна на улицата Скупи, на потегот од бензинската пумпа на „Макоил“, па се до крстосницата со улицата 10 која води кон Бардовци. Новиот тротоар ќе биде долг 500 метри, широк два метра и покриен со асфалт на површина од вкупно 1.000 квадратни…