НОЌНО БЕЛЕЖЕЊЕ НА УЛИЦИТЕ ДИМИТРИЈА ЧУПОВСКИ И ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Продолжуваат активностите на екипите на ЈП „Улици и патишта“ со ноќно бележење на хоризонталната сигнализација на повеќе градски улици и булевари.

Хоризонталната сигнализација на улиците Димитрија Чуповски и Ѓорче Петров вчеравечер беше обновена за да се постигне подобра видливост и да се зголеми

безбедноста во сообраќајот

.