Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА / СРЕДА / 22.11.2017Г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Среда, Ноември 22, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.Трета Македонска Бригада од к-ца ул.Бенјамин Мачуковски до к-ца со ул.Никола Карев

провлекување на кабел за координација по средишно зеленило

2

бул.Партизански Одреди од к-ца бул.8ми Септември кон ул.Ѓорле Петров

обележување на надолжни линии

3

ул.Јордан Мијалков

обележување на пешачки премин

4

ул.Љубљанска спроти „Сити Мол“

санација и поставување на нови  заштитни столбчињаБарај