Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПОНЕДЕЛНИК/ 16.10.2017г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Понеделник, Октомври 16, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

 

Локација

Работна позиција

1

ул.Брегалница општина Шуто Оризари

асфалтирање

2

бул.Климент Охридски

рачно асфалтирање

3

ул.28 нас.Сингелиќ

поставување рабници и подготовка за асфалтирање

4

ул.Ордан Чопела општина Чаир

подготовка за асфалтирање

5

улици нас.Драчево во општина Кисела Вода

санација на ударни дупки

6

ул. Козле 3 општина Карпош

подготовка за  асфалтирање

7

краци на ул.Киро Фетак нас.Драчево

подготовка за асфалтирање

8

к-ца бул.Трета Mакедонска Бригада со ул.Фрањо Клуз

положување на енергетски кабел од ел.броило до семафорски контролер

9

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација и поставување вертикална сигнализацијаБарај