Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА ЗА ДЕН ЧЕТВРТОК / 07.12.2017г. /' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Четврток, Декември 07, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.II Македонска бригада

реконструкција на тротоари

2

бул.8-ми Септември

заливање на пукнатини во асфалтот со фугобит

3

нас.Ѓорче Петров 2 во близина на Жито Маркет

асфалтирање на вело-патека

4

улици во нас.Ѓорче Петров,Карпош

санација на ударни дупки

5

улици во нас.Чаир,

Гази Баба

санација на ударни дупки

6

кеј на р.Вардар

чистење на косините

7

семафоризирани крстосници на град Скопје

контрола и обиколка на светлосна сигнализација

8

бул.III Македонска бригада

поставување на сообраќајни знациБарај