Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА ЗА ДЕН СРЕДА / 06.12.2017г. /' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Среда, Декември 06, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.II Македонска бригада

реконструкција на тротоари

2

бул.8-ми Септември

заливање на пукнатини во асфалтот со фугобит

3

нас.Ѓорче Петров 2

асфалтирање на вело-патека

4

градски улици и булевари

санација на ударни дупки

5

кеј на р.Вардар

чистење на косините

6

к-ца бул.Александар Македонски со бул.Киро Глигоров

санација на кабли за јамки за семафори и кабли за камери за видео надзор

7

бул.III Македонска бригада

поставување на сообраќајни знациБарај