Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА / СРЕДА / 04.10.2017Г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Среда, Октомври 04, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

 

Локација

Работна позиција

1

ул.Ѓорги Поп Христов општина Чаир

ископ и подготовка за асфалтирање на улицата

2

ул.28 нас.Сингелиќ после Џамијата

поставување рабници и подготовка за асфалтирање на улица

3

ул.28 нас.Сингелиќ после Џамијата

асфалтирање на улицата

4

бул.Борис Трајковски

санација на ударни дупки и прекоп на пешачка патека

5

бул.Кочо Рацин кај „Црвен крст“

рачно асфалтирање на велосипедска патека

6

бул.Трета Македонска Бригада

санација на прекоп

7

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти и темели за семафори

8

к-ца бул.Гоце Делчев со ул.Филип Втори

монтажа на трииндуктивни  јамки на семафори

9

канал Водно во близина на VI-та Управа

чистење на каналот

10

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализацвија и поставување вертикална сигнализацијаБарај