Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /СРЕДА/ 13.09.2017Г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Среда, Септември 13, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.Кочо Рацин на потег од к-ца со ул.Мирче Ацев до бул.Кузман Јосифовски Питу

поставување на рабници и тампон слој на велосипедска патека

2

ул.Ѓорче Петров кон „Баумаркет“

ископ на земјан материјал за изградба на пешачка патека

3

ул.63 нас.Волково

подготовка  за асфалтирање

4

Усјански канал

чистење на каналот

5

бул.Борис Трајковски

поставување на темели и шахти за семафори

6

потег бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

санација на јамки на семафори

7

к-ца бул.8ми Септември со бул.Илинден

санација на јамки на семафори

8

семафоризирани крстосници

контрола и обиколка

9

 

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализацијаБарај