Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Настан: 'ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПОНЕДЕЛНИК/ 17.07.2017г.' Print
  Дневни настани
Категорија за дневен распоред на работа
Датум: Понеделник, Јули 17, 2017 - 8:00 am
Времетраење: 8 Часа

Локација

Работна позиција

1

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

замена на стари со нови рабници на велосипедска патека

2

ул.6 с.Бардовци

реконструкција  на коловоз

3

улици во општина Бутел

санација на ударни дупки

4

 

улица во с.Глумово

реконструкција на улица

5

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

санација на бехатон плочи велосипедска патека

6

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти и темели за семафори

7

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти за семафори

8

кеј на река Вардар (кај Стадионот)

чистење на косините

9

Усјански канал

Чистење на каналот

10

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација

11

Семафоризирани крстосници

контрола и обиколкаБарај