Настани
Месечен преглед
Месечен преглед
Сите настани
Сите настани
Неделен преглед
Неделен преглед
Дневен преглед
Дневен преглед
Категории
Категории
Барај
Барај
Преземи како iCal
Преземи како iCal
Печати
Печати
Целосен преглед Четврток, Јули 20, 2017
 Јуни 2017Јули 2017Август 2017
Понеделник, Јули 03, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПОНЕДЕЛНИК/ 03.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

улици во Стајковци

подготовка за асфалтирање на улици

2

Ѓорче Петров потег од ул.Знеполе до семафори кај општината

ископ за изградба на пешачки патеки

3

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

замена на стари со нови рабници на велосипедска патека

4

бул.Трета Македонска Бригада

поставување шахти и темели за поставување на канделабри и семафори

5

плоштад „Филип II“

поставување на плочки

6

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти и темели за семафори

7

бул.Партизански Одреди кај Порта Влае

поставување на заштитни столбчиња

8

Градски парк

демонтажа на тактилна патека

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

семафоризирани крстосници на град Скопје

контрола и обиколка

11

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Вторник, Јули 04, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ВТОРНИК/04.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

 

Локација

Работна позиција

1

улици во Стајковци

подготовка за асфалтирање на улици

2

Ѓорче Петров потег од ул.Знеполе до семафори кај општината

ископ за изградба на пешачки патеки

3

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

замена на стари со нови рабници на велосипедска патека

4

бул.Трета Македонска Бригада

поставување шахти и темели за поставување на канделабри и семафори

5

плоштад „Филип II“

поставување на плочки

6

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти и темели за семафори

7

улици во Визбегово

реконструкција на улици

8

Градски парк

демонтажа на тактилна патека

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

канал Нерези

поставување на бетонски прстени за затворање на каналот

11

конзолни семафорски столбови на градски сообраќајници

замена на лед модули на конзолни семафорски столбови со топ возило

12

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Среда, Јули 05, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /СРЕДА/ 05.07.2017Г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

улици во Стајковци

асфалтирање на улици

2

Ѓорче Петров потег од ул.Знеполе до семафори кај општината

ископ за изградба на пешачки патеки

3

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

асфалтирање на дел од велосипедска патека

4

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

спуштање на рабници на велосипедска патека

5

бул.Трета Македонска Бригада

поставување шахти и темели за поставување на канделабри и семафори

6

плоштад „Филип II“

поставување на плочки

7

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти и темели за семафори

8

улици во Визбегово

реконструкција на улици

9

Градски парк

демонтажа на тактилна патека

10

Семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

11

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Четврток, Јули 06, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ЧЕТВРТОК/ 06.07.2017Г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

улици во општина Шуто Оризари

санација на ударни дупки

2

улици во општина Кисела Вода

санација на ударни дупки

3

улици во Визбегово

санација на ударни дупки

4

 

Ѓорче Петров потег од ул.Знеполе до семафори кај општината

ископ за изградба на пешачки патеки

5

парк „Рајска Градина“ општина Аеродром

поставување тампон слој на патеки

6

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

спуштање на рабници на велосипедска патека

7

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

поставување шахти и темели за семафори

8

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти и темели за семафори

9

плоштад „Македонија“

санација на фонтаната

10

Усјански канал

чистење на каналот

11

Нерези канал

затворање на каналот

12

Семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

13

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Петок, Јули 07, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА / ПЕТОК / 07.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

улици во Визбегово

санација на ударни дупки

2

 

Ѓорче Петров потег од ул.Знеполе до семафори кај општината

ископ за изградба на пешачки патеки

3

улици во Драчево Кисела Вода

санација на ударни дупки

4

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

спуштање на рабници на велосипедска патека

5

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

поставување шахти и темели за семафори

6

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти и темели за семафори

7

плоштад „Македонија“

санација на фонтаната

8

плоштад „Филип II“

реконструкција на плочникот на плоштадот

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

Нерези канал

затворање на каналот

11

Семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

12

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Понеделник, Јули 10, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПОНЕДЕЛНИК/ 10.07.2017Г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

бул.Партизански Одреди кај „Сити мол“

отстранување оштетени бехатон плочи и поставување на рабници на велосипедска патека

2

с.Љуботен во општина Бутел

подготовка за асфалтирање на пат

3

 

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

отстранет оштетн асфалт, поставување работници на пешачка и велосипедска  патека

4

ул.Киро Фетак нас. Драчево

санација на ударни дупки

5

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

асфалтиран е еден дел од проширената лента, денес спуштање на рабници на велопатека

6

Нерези канал

затворање на каналот

7

плоштад „Филип II“

реконструкција на плочникот на плоштадот

8

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

поставување на шахти

9

семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

10

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Вторник, Јули 11, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ВТОРНИК/ 11.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

бул.Партизански Одреди кај „Сити мол“

отстранување оштетени бехатон плочи и поставување на рабници на велосипедска патека

2

с.Љуботен во општина Бутел

подготовка за асфалтирање на пат

3

 

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

отстранет оштетен асфалт, поставување рабници на пешачка и велосипедска  патека

4

с.Стајковци

реконструкција на улици

5

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

асфалтиран е еден дел од проширената лента, отстранување на асфалт

6

Нерези канал

затворање на каналот

7

Усјански канал

чистење на каналот

8

ул.Востаничка

подготовка за асфалтирање на оштетен дел од улицата

9

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти за семафори

10

ул.Христијан Тодоровси Карпош

поставување на шахти за семафори

11

семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

12

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Среда, Јули 12, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /СРЕДА/ 12.07.2017 г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

бул.Александар Македонски

санација на ударни дупки

2

бул.Киро Глигоров

санација на ударни дупки

3

клучка „Естекада“

санација на ударни дупки

4

ул.Жегреец Радишани

подготовка за афлтирање и асфалтирање

5

 

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

отстранет оштетен асфалт, поставување рабници на пешачка и велосипедска  патека

6

плоштад „Македонија“

санација на фонтана

7

к-ца ул.Франклин Рузвелт со бул.Партизански Одреди

сечење на асфалт за проширување на 4та лента

8

Нерези канал

затворање на каналот

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

улица во Визбегово

подготовка за асфалтирање и асфалтирање

11

ул.Христијан Тодоровси Карпош

поставување на шахти за семафори

12

семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

13

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Четврток, Јули 13, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ЧЕТВРТОК/13.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

бул.Киро Глигоров

санација на ударни дупки

2

бул.Србија

санација на ударни дупки

3

ул.22 и ул.14 општина Кисела Вода

санација на ударни дупки

4

улици во општина Карпош

санација на ударни дупки

5

улици во општина Бутел

санација на ударни дупки

6

 

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

подготовка за асфалтирање и поставување рабници на пешачка и велосипедска  патека

7

плоштад „Македонија“

санација на фонтана

8

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

подготовка за асфалтирање и асфалтирањена проширувањето на коловозот

9

Нерези канал

затворање на каналот

10

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти и темели за семафори

11

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти за семафори

12

семафоризирани крстосници во град Скопје

контрола и обиколка

13

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Петок, Јули 14, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПЕТОК/ 14.07.2017Г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

ул.Перо Наков, ул.15-ти Котпус, ул.808, ул.16-та Македонска Бригада-општина Гази Баба

санација на ударни дупки

2

ул.6 с.Бардовци

проширување на коловоз

3

улици во општина Бутел

санација на ударни дупки

4

 

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

поставување рабници на пешачка и велосипедска  патека

5

плоштад „Македонија“

санација на фонтана

6

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

санација на бехатон плочите

7

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

поместување и монтажа на конзолни семафорски столбови

8

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти и темели за семафори

9

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти за семафори

10

Нерези канал

затворање на каналот

11

Усјански канал

Чистење на каналот

12

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Понеделник, Јули 17, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ПОНЕДЕЛНИК/ 17.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

бул.Партизански Одреди кај „Сити Мол“

замена на стари со нови рабници на велосипедска патека

2

ул.6 с.Бардовци

реконструкција  на коловоз

3

улици во општина Бутел

санација на ударни дупки

4

 

улица во с.Глумово

реконструкција на улица

5

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Франклин Рузвелт

санација на бехатон плочи велосипедска патека

6

бул.Трета Македонска Бригада

поставување на шахти и темели за семафори

7

ул.Христијан Тодоровски Карпош

поставување на шахти за семафори

8

кеј на река Вардар (кај Стадионот)

чистење на косините

9

Усјански канал

Чистење на каналот

10

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација

11

Семафоризирани крстосници

контрола и обиколка
Вторник, Јули 18, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ВТОРНИК/ 18.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

ул.6 с.Бардовци

реконструкција  на коловоз

2

улици во Радишани општина Бутел

санација на ударни дупки

3

ул.Востаничка општина Кисела Вода

санација на ударни дупки

4

 

улица во с.Глумово

реконструкција на улица

5

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Љубљанска кај „Сити мол“

асфалтирање на  велосипедска патека

6

бул.Трета Македонска Бригада

бетонирање шахти и темели за семафори

7

ул.Христијан Тодоровски Карпош

бетонирање шахти за семафори

8

кеј на река Вардар

чистење на косините

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

Семафоризирани крстосници

замена на прегорени лед модули на конзолни семафорски столбови

11

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Среда, Јули 19, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /СРЕДА/ 19.07.2017г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

ул.Киро Фетак Драчево

реконструкција  на коловоз

2

улици во Драчево

санација на ударни дупки

3

ул.Востаничка Кисела Вода

санација на ударни дупки

4

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

изградба на тротоари

5

тврдина Кале и плоштад „Македонија“ кон кеј Вардар

санација на скали

6

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Љубљанска кај „Сити мол“

асфалтирање на  велосипедска патека

7

бул.Трета Македонска Бригада

бетонирање шахти и темели за семафори

8

кеј на река Вардар

чистење на косините

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

Семафоризирани крстосници

обиколка и контрола

11

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Четврток, Јули 20, 2017
ДНЕВЕН РАСПОРЕД ЗА РАБОТА /ЧЕТВРТОК/ 20.07.2017Г. (8:00 am - 4:00 pm)

Локација

Работна позиција

1

ул.Киро Фетак Драчево

реконструкција  на коловоз

2

улици во Драчево

санација на ударни дупки

3

улици во општина Аеродром

санација на ударни дупки

4

Ѓорче Петров потег од семафорите кај општината до ул.Мајски Манифест

изградба на тротоари

5

тврдина Кале и плоштад „Македонија“ кон кеј Вардар

санација на скали

6

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Љубљанска кај „Сити мол“

асфалтирање на  велосипедска патека

7

к-ца бул.Партизански Одреди со ул.Френклин Рузвелт

изработка на парапети за жардињера

8

канал во Нерези

затворање на каналот

9

Усјански канал

чистење на каналот

10

Семафоризирани крстосници

обиколка и контрола

11

Градски улици и булевари

ноќно обележување на хоризонтална сигнализација
Дневни настани   Промоции      
Барај