НОВА СИГНАЛИЗАЦИЈА ЗА ВЕЛОСИПЕДСКИТЕ ПАТЕКИ НА БУЛЕВАРИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ, ДАМЕ ГРУЕВ И БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Продолжуваат активностите за поставување на нова сообраќајна сигнализација на велосипедските патеки во Скопје. Деновиве обележани беа повеќе нови велосипедски патеки: – На булеварот Партизански одреди, на потег од Соборниот храм до крстосницата со улица. Даме Груев – На новата велосипедска патека на улицата Даме Груев, на потег од крстосницата со бул. Партизански одреди до крстосницата…